Användarflöde

KONE Residential Flow är en avancerad personflödeslösning som ger bostadsägare och boende enkelt tillträde till fastigheten genom att utnyttja mobil- och molntekniker för att koppla samman dörrar, hissar, informationskanaler och snabbtelefon via den lättanvända KONE Flow-appen. Också RFID-nyckeltaggar och förstås vanliga fysiska nycklar kan användas för att öppna dörrarna.

Startpaket för KONE Residential Flow

KONE Residential Flow starter kit
    Du har fått ett startpaket för KONE Residential Flow med nyckeltaggar. Nyckeltaggarna i startpaketet är inaktiva. Du måste aktivera nyckeltaggarna före användning.
    Mer information om KONE Residential Flow finns här.

Komma igång (administratör)

Get_started_administrators
    • 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Skapa huvudanvändare.
    • 3.
      Skapa hanterade användare (valfritt).
    • 4.
      Leverera inbjudan via e-post.
    • 5.
      Introducera användare som inte använder KONE Flow.
    • 6.
      Hantera ändringar vid behov.

Komma igång (huvudanvändare)

Get_started_main_user
    • 1.
      Installera KONE Flow på din smartphone.
    • 2.
      Registrera dig med hjälp av din inbjudan via e-post från byggnadens administratör och introducera dig.
      • i
        Obs! Ta bort åtkomst som du inte använder (användare och snabbtelefon) om du inte bor i lägenheten (hyresvärdar).
      Skapa sekundäranvändare (Användare).
      Ge sekundäranvändare nyckeltaggar vid behov.
      • i
        Obs! Nyckeltaggar måste aktiveras före användning.

Komma igång (sekundäranvändare)

New Component

Använda KONE Residential Flow

Use kone residential