Öppna dörrar med knappsats

Tillträdesläsaren kan ha en knappsats. Du kan öppna dörrar genom att ange en PIN-kod med knappsatsen.
    • 1.
      Be administratören om nyckelkoden eller skapa en ny kod med KONE Flow.
      Mer information finns i Hantera smartphonenycklar, nyckeltaggar och nyckelkoder.
      Administratören kan se nyckelkoden i appen KONE Flow Manager.
    • 2.
      Ange nyckelkoden med knappsatsen och tryck på nyckelknappen.
      Dörren öppnas.
      Om dörren inte öppnas kontrollerar du att nyckelkoden är korrekt.
      • i
        Obs! Systemet gör som standard ett automatiskt hissanrop till din våning när du öppnar dörren med knappsatsen.

Mer information om hur du ändrar våningen för automatiska hissanrop finns i Ändra våning för automatiska hissanrop.

Mer information om hur du aktiverar och inaktiverar automatiska hissanrop finns i Aktivera automatiska hissanrop för dig själv eller besökare. Om du inte använder KONE Flow kan du kontakta huvudanvändaren eller administratören för att aktivera eller inaktivera automatiska hissanrop för nyckelkoden.