Aktivera automatiska hissanrop för dig själv eller besökare

Du kan ställa in att hissen automatiskt ska anropas till dig och dina besökare när du går in i byggnaden med en smartphonenyckel, en nyckeltagg, en knappsats eller ett snabbtelefonsamtal.
    • 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Konto-ikonen i det övre vänstra hörnet i KONE Flow.
    • 3.
      Välj platsen som du vill ändra under Platser.
    • 4.
      Ställ in följande under Hissinställningar:
      • Växlingsknappen Anropa hiss när jag går in i byggnaden aktiverar eller inaktiverar automatiska hissanrop när du går in i byggnaden.
      • Växlingsknappen Anropa hiss automatiskt åt besökare (snabbtelefon) aktiverar eller inaktiverar automatiska hissanrop för dina besökare när du öppnar dörren för dem under ett snabbtelefonsamtal.