Ta emot videosamtal från snabbtelefonen

Innan du börjar: Se till att din smartphone har KONE Flow installerat, är ansluten till internet och inte är inställd på "tyst" eller "stör ej". Du kan testa internetanslutningen genom att ansluta till en webbplats, till exempel www.kone.com.

När någon ringer till dig från snabbtelefonen visas ett samtalsmeddelande på din mobil. Du kan aktivera eller inaktivera denna funktion. Mer information finns i Aktivera och inaktivera snabbtelefonsamtal.

• i
      Obs! Kvaliteten på videosamtalet beror på nätverkskvaliteten. En snabbare anslutning, till exempel Wi-Fi eller 4G, ger en bättre användarupplevelse.
    • 1.
      Tryck på Samtal för att besvara samtalet.
      Vrid mobilen till liggande läge för att få en större vy.
    • 2.
      Tryck på Avsluta samtal för att avvisa och avsluta samtalet.
    • 3.
      Tryck på kameraikonen för att ta ett foto av besökaren.
      Fotot tas med kameran på snabbtelefonen.
    • i
      Obs! Låsta iOS-enheter kräver ytterligare steg för att öppna KONE Flow-videosamtal. Mer information finns i Öppna dörren för besökare under snabbtelefonsamtal.