Öppna dörrar med smartphonenyckel

Öppna dörrarna genom att vidröra tillträdesläsaren

Du kan öppna dörrar genom att trycka på tillträdesläsaren med handen.
    • 1.
      Kontrollera att din smartphone har en giltig smartphonenyckel.
    • 2.
      Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på din smartphone.
      • i
        Obs! Om du stänger av Bluetooth inaktiveras din smartphonenyckel. När du har aktiverat Bluetooth igen måste vissa smartphones öppna KONE Flow-appen under några sekunder för att återaktivera smartphonenyckeln.
    • 3.
      Se till att du har din smartphone med dig, till exempel i fickan.
    • 4.
      Tryck bestämt med handen på tillträdesläsaren tills du hör ett ljud.

Du kan aktivera eller inaktivera automatiskt hissanrop när du öppnar en dörr med en smartphonenyckel. Mer information finns i Aktivera automatiska hissanrop för dig själv eller besökare.

Öppna dörrar med appen KONE Flow

• 1.
      Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på din smartphone.
    • 2.
      Se till att du är inom Bluetooth-räckvidden för dörrens tillträdesläsare.
    • 3.
      Öppna KONE Flow.
    • 4.
      Tryck på dörrens namn i KONE Flow för att öppna den.
      • i
        Obs! Funktionen där du trycker för att öppna dörrar kräver att administratören specifikt har lagt till de dörrar som du ska kunna öppna med funktionen. Om det inte finns några dörrar i listan på KONE Flow-sidan kan du be administratören att lägga till de dörrar som önskas.

Dörren öppnas inte

Om du nekas tillträde ska du kontrollera att smartphonenyckeln är korrekt aktiverad och att du har tillträdesbehörighet till dörren.
    • i
      Obs! Ha alltid din mekaniska nyckel med dig som reserv. KONE Flow ersätter inte din mekaniska nyckel.
    • 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Användare eller Nycklar.
    • 3.
      Tryck på ditt eget konto som markeras med (Jag).
    • 4.
      Kontrollera i avsnittet Tillträde att du har tillträdesbehörighet till dörren.
    • 5.
      Se till att Smartphonenyckel är aktiverad i avsnittet Funktioner.
      Mer information om hur du registrerar din smartphone som smartphonenyckel finns i Hantera smartphonenycklar, nyckeltaggar och nyckelkoder.