Hantera användarens åtkomst

Huvudanvändare och sekundäranvändare med administratörsbehörighet kan lägga till och ta bort KONE Residential Flow-användare som har tillträde till deras utrymmen.

Lägga till användare

• 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Användare.
    • 3.
      Tryck på Lägg till användare ... i utrymmet där du vill lägga till den nya användaren.
    • 4.
      Fyll i användarens namn och ange tillträdesrättigheter för dörrarna på platsen.
      • i
        Obs! Användare med administratörsbehörighet har alltid tillträde till alla dörrar.
    • 5.
      Definiera vilka funktioner som är tillgängliga för användaren med lämpliga knappar:
      KONE Flow – tillträde till platsen med KONE Flow-appen.
      Nyckeltagg – aktivera en nyckeltagg för användaren.
      Nyckelkod – skapa en tillfällig nyckelkod åt användaren för åtkomst till snabbtelefoner och tillträdesenheter med knappsats.
      Den maximala giltighetstiden för en nyckelkod är 14 dagar.
    • 6.
      Definiera användarens KONE Flow-rättigheter med lämpliga kryssrutor:
      E-postadress
      Användarens namn på snabbtelefonens namnskylt (om snabbtelefon finns)
      Administratörsrättigheter för utrymmet.
    • 7.
      Tryck på Skicka för att skicka en e-postinbjudan till den nya användaren.
      Om giltighetsdatumet för e-postinbjudan har passerats anges det under användaren.
    • 8.
      Om giltighetsdatumet för e-postinbjudan har passerats skickar du om inbjudan:
      • a)
        Tryck på användaren.
      • b)
        Tryck på Skicka för att skicka e-postmeddelandet igen.

Ta bort användare

Tryck på användaren som du vill ta bort.
      Tryck på Ta bort användare.