Jag kan inte öppna dörren med smartphonenyckeln

• Kontrollera att din smartphone är registrerad som smartphonenyckel och att Bluetooth-funktionen är aktiverad. Detaljerade anvisningar finns i Hantera smartphonenycklar, nyckeltaggar och nyckelkoder.
    • Tänk på att din smartphone behöver ha stöd för Bluetooth 4.0 eller senare. Besök smartphonetillverkaren för information om specifikationerna för din smartphone.
    • Se till att din smartphone är placerad intill läsaren och att du har tillträdesbehörighet till dörren. Undvik eventuella störningar genom att ta upp mobilen ur fickan eller väskan och placera den på avstånd från andra enheter. Försök sedan igen. Detaljerade anvisningar finns i Öppna dörrar med smartphonenyckel.
    • Starta om mobiltelefonen om problemet kvarstår.
    • Kontakta administratören om problemet ändå kvarstår.
    • Vissa smartphones med Android kräver att platsinställningar är aktiverade för dörröppning. Mer information om hur du aktiverar platsinställningar finns i Optimera Android-inställningar.
    • Vissa smartphones från Huawei (OS version 7.0 eller äldre) kan ha problem med Bluetooth-åtkomst. Följande modeller är kända för att ha det problemet: Honor 7 [PLK-L01] och P8 Lite.
    • Vissa smartphones (Android version 11) från OnePlus kan ha problem med Bluetooth-åtkomst. Till exempel har följande modeller detta problem: OnePlus 7 och 8
    • i
      Obs! På vissa smartphones kan låg batterinivå begränsa dörröppning. Användaren kan inte alltid justera smartphonespecifik batterioptimering.