Aktivera och hantera snabbtelefonsamtal och namnskyltar

Under registreringen lades du automatiskt till som namnskylt i snabbtelefonen (om din administratör tillåter det). Du kan hantera din namnskylt och telefonnumren som är kopplade till kontaktpersonen för video- och röstsamtal från snabbtelefonen.

Lägga till namnskyltar i snabbtelefonen (aktivera snabbtelefonsamtal)

• 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Snabbtelefon.
    • 3.
      Tryck på Skapa ny namnskylt....
    • 4.
      Ange ett namn till namnskylten.
      Detta är det namn som visas på snabbtelefonen.
    • 5.
      Välj videosamtalmottagare med Lägg till videomottagare ...-knapparna.
      Välj en användare som ska ta emot videosamtal från snabbtelefonen i listan.
    • 6.
      Alternativt kan du trycka på Lägg till ljudmottagare ... för att ta emot snabbtelefonsamtal med endast röstfunktion.
      Fyll i landskoden, telefonnumret och kontaktnamnet för att ta emot snabbtelefonsamtal med endast röstfunktion.
      • i
        Obs! Tillträdeskoden för att öppna dörren under ett ljudsamtal är 00* som standard.
    • 7.
      Om du aktiverar både videosamtal och ljudsamtal kan du markera Endast om videosamtal inte är tillgängligt.
      Om ett videosamtal inte kan upprättas inom tio sekunder, till exempel på grund av problem med internetanslutningen, ringer systemet i stället till din telefon.
    • 8.
      Tryck på Klart.

Ta bort namnskyltar för snabbtelefonen

• 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Snabbtelefon.
    • 3.
      Tryck på namnskylten som du vill ta bort.
    • 4.
      Tryck på Ta bort namnskylt.
    • 5.
      Bekräfta borttagningen.

Lägga till mottagare till en befintlig namnskylt

En namnskylt kan kopplas till flera mottagare som kan ta emot videosamtal från snabbtelefonen.
    • i
      Obs! Om du kopplar flera mottagare till samma namnskylt ringer snabbtelefonen upp alla kopplade mottagare samtidigt. Samtalet går till den första som svarar.
    • 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Snabbtelefon.
    • 3.
      Välj videosamtalmottagare med Lägg till videomottagare ...-knapparna.
      Välj en användare som ska ta emot videosamtal från snabbtelefonen i listan.
    • 4.
      Alternativt kan du trycka på Lägg till ljudmottagare ... för att ta emot snabbtelefonsamtal med endast röstfunktion.
      Ange landskod, telefonnummer och kontaktnamn för att ta emot snabbtelefonsamtal med endast röstfunktion.
      • i
        Obs! Tillträdeskoden för att öppna dörren under ett ljudsamtal är 00* som standard.
    • 5.
      Om du aktiverar både videosamtal och ljudsamtal kan du markera Endast om videosamtal inte är tillgängligt.
      Om ett videosamtal inte kan upprättas inom tio sekunder, till exempel på grund av problem med internetanslutningen, ringer systemet i stället till din telefon.
      Tryck på Klart.