Jag kan inte ta emot videosamtal från snabbtelefonen via KONE Flow-appen

Kontrollera att din smartphone har internetanslutning, att snabbtelefonfunktionen i meddelandeinställningarna är aktiverad i KONE Flow och att du har en namnskylt i snabbtelefonen. Du kan testa internetanslutningen genom att besöka en webbplats i webbläsaren på din smartphone. Mer information finns i Ta emot videosamtal från snabbtelefonen, Aktivera och hantera snabbtelefonsamtal och namnskyltar och Aktivera och inaktivera snabbtelefonsamtal. Kontakta administratören om problemet kvarstår.

Vissa Android-smartphones har batterisparfunktioner och andra appspecifika inställningar som gör att KONE Flow inte svarar på dörröppning, videosamtal och liknande funktioner.

• i
      Obs! På vissa smartphones kan låg batterinivå begränsa mottagning av snabbtelefonsamtal. Användaren kan inte alltid justera smartphonespecifik batterioptimering.

Mer information om hur du optimerar Android-inställningar finns i Optimera Android-inställningar.

Vissa VPN-tjänster kan också blockera videosamtal. Stäng av din VPN-anslutning för att aktivera videosamtal. Det är även känt att vissa mobiloperatörer blockerar SIP-protokollet, vilket blockerar videosamtal. För att aktivera videosamtal kan du kontakta mobiloperatören för att ta bort blockeringen av SIP-protokollet. Du kan även byta abonnemangstyp eller leverantör.