Introducera som huvudanvändare som inte bor i eller använder byggnaden

Detta avsnitt vänder sig till användare som inte bor i eller använder lägenheten eller utrymmet de äger. Du kanske till exempel är hyresvärd och bor någon annanstans men fortfarande är huvudanvändare av KONE Residential Flow för de boende i din lägenhet.

Konfigureringen av KONE Residential Flow slutförs under registreringen.
    • 1.
      Öppna inbjudan via e-post.
      En inbjudan har skickats till dig via e-post från din KONE Residential Flow-administratör. När du letar efter e-postmeddelandet ska du söka efter ”KONE Flow” och kontrollera din skräppostmapp. Kontakta administratören om du inte hittar din e-postinbjudan.
      • i
        Obs! Om du är en befintlig KONE Flow-användare läggs utrymmet automatiskt till i ditt konto. Då kan du hoppa över kontokonfigureringen och fortsätta till konfigureringen av tillträde.
    • 2.
      Öppna aktiveringslänken i din e-postinbjudan och ange ett lösenord för ditt konto på webbsidan.
    • 3.
      Läs igenom sekretessdokumentet och användarvillkoren och markera kryssrutan för att godkänna dem.
    • 4.
      Öppna KONE Flow.
    • 5.
      Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.
    • 6.
      Alternativt kan du registrera din nyckeltagg genom att ange dess namn och serienummer.
      Du kan också skanna QR-koden som står på nyckeltaggen.
      I slutet av installationsguiden visas de funktioner som har ställts in.
    • 7.
      Tryck på Börja nu.
      Du kan nu börja använda KONE Residential Flow.
    • 8.
      Om du bara vill lägga till sekundäranvändare och inte själv använder appen för tillträde och videosamtal från snabbtelefonen kan du ta bort tillträde och snabbtelefonsamtal i Användare och snabbtelefon -> Namnskylt.
    • 9.
      Tryck på Användare.
      Du kan hantera dina hyresgästers konton på sidan Användare.
    • 10.
      Ge din hyresgäst administratörsrättigheter, inklusive alla behörigheter för hantering av dörrar och snabbtelefon.
      Mer information finns i Hantera användarens åtkomst.
    • i
      Obs! Som huvudanvändare ansvarar du för att hantera personer och deras tillträde till dina utrymmen.
    • i
      Obs! Administratören har rättighet att hantera dina behörigheter. Om administratören raderar din profil raderas också alla användare och besökare som du har skapat.