Jag kan inte anropa hissen

Kontrollera att din smartphone har internetanslutning och att hissen som du försöker anropa har lagts till som favorithiss. Du kan testa internetanslutningen genom att besöka en webbplats i webbläsaren på din smartphone.

För att förhindra missbruk är antalet upprepade hissanrop begränsat. Om du överskrider detta antal kan du försöka igen efter några minuter.

Om byggnaden har två eller fler hissar bakom samma entrédörr och fel hiss alltid kommer för att hämta dig, eller om hissanropet systematiskt misslyckas, kan du kontakta administratören. Administratören kan ordna så att rätt hiss hämtar dig.

Mer information finns i Anropa hissen med KONE Flow.

Kontakta administratören om problemet kvarstår.