Registrera som huvudanvändare

Detta avsnitt vänder sig till användare som bor i eller använder lägenheten eller utrymmet de äger och som är huvudanvändare i KONE Residential Flow för andra användare i samma lägenhet.

Konfigureringen av KONE Residential Flow slutförs under introduktionen.
    • 1.
      Öppna inbjudan via e-post.
      En inbjudan har skickats till dig via e-post från din KONE Residential Flow-administratör. När du letar efter e-postmeddelandet ska du söka efter ”KONE Flow” och kontrollera din skräppostmapp. Kontakta administratören om du inte hittar din e-postinbjudan.
    • 2.
      Öppna aktiveringslänken i din e-postinbjudan och ange ett lösenord för ditt konto på webbsidan.
    • 3.
      Läs igenom sekretessdokumentet och användarvillkoren och markera kryssrutan för att godkänna dem.
    • 4.
      Öppna KONE Flow.
    • 5.
      Logga in med din e-postadress och ditt lösenord.
    • 6.
      Slutför installationsguiden:
      • A.
        Registrera den smartphone som ska användas som nyckel för att öppna dörrar.
      • B.
        Registrera din nyckeltagg genom att ange dess namn och serienummer.
      • C.
        Anslut din smartphone till snabbtelefonen.
      • D.
        Tryck på Börja nu.
        Du kan nu börja använda KONE Residential Flow.
      • i
        Obs! Stegen i guiden beror på vilka funktioner som är tillgängliga för dig.
      • i
        Obs! Som huvudanvändare ansvarar du för att hantera personer och deras tillträde till dina utrymmen.
      • i
        Obs! Administratören har rättighet att hantera dina behörigheter. Om administratören raderar din profil raderas också alla användare som du har skapat.