Ta och hantera foton från snabbtelefonen

Snabbtelefonen har en kamera för att ta foton av dina besökare. Du kan ta och hantera foton med KONE Flow. Du kan ta foton under ett videosamtal och aktivera eller inaktivera automatiska foton på besökare som du har missat.
    • i
      Obs! Automatiska foton på besökare som du har missat är inte tillgängliga för Apple-användare (stöds inte av iOS).

Ta foto under videosamtal

• 1.
      Tryck på kameraikonen för att ta ett foto.
      Kameraikonen visas i fönstret med samtalsmeddelandet innan du svarar och under samtalet.
    • 2.
      Du kan också ge KONE Flow åtkomst till ditt fotogalleri.

Aktivera och inaktivera automatiska foton på besökare som du har missat

Du kan ställa in snabbtelefonen så att den automatiskt tar ett foto av alla besökare du missar. Denna funktion är aktiverad som standard.
    • 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på kontoikonen högst upp till vänster i KONE Flow.
    • 3.
      Tryck på platsen som du vill ändra under Platser.
    • 4.
      Aktivera eller inaktivera växlingsknappen Spara foton på besökare som du har missat under Snabbtelefoninställningar.

Hantera foton från snabbtelefonen

Foton är tillgängliga via KONE Flow.
    • 1.
      Öppna KONE Flow.
    • 2.
      Tryck på Snabbtelefon.
    • 3.
      Dra upp avsnittet Snabbtelefonlogg.
      Snabbtelefonen loggar alla samtal från besökare och lagrar foton per samtal.
      Tryck på ett foto för att förstora det.
      Tryck på papperskorgsikonen för att radera fotot.
      Tryck på Dela-ikonen för att dela fotot.