Registrera dig för KONE Flow

• 1.
      Be fastighetsförvaltaren eller huvudanvändaren att lägga in dig i en KONE Residential Flow-anläggning.
      När du har blivit inlagd i en anläggning skickar systemet en inbjudan via e-post.
    • 2.
      Öppna e-postmeddelandet med inbjudan i det e-postkonto du angett.
      • i
        Obs! Titta efter i skräppostmappen om du inte ser meddelandet i inkorgen.
    • 3.
      Öppna aktiveringslänken för att skapa ett lösenord.
    • 4.
      Läs igenom sekretessdokumentet och användarvillkoren och markera kryssrutan för att godkänna dem.
      Logga in på KONE Flow med ditt konto.