Användare

KONE Residential Flow har följande användartyper:
    • Huvudanvändare
      Som standard är huvudanvändaren ägaren av utrymmena på platsen. Huvudanvändaren bor vanligtvis i lägenheten som avses. Huvudanvändaren kan också vara en hyresvärd som hyr ut utrymmet och bor någon annanstans. Huvudanvändare har behörighet att hantera tillträdes- och snabbtelefonfunktionerna för sekundäranvändarna i deras utrymmen. Huvudanvändare hanterar sina sekundäranvändares och besökares tillträde via KONE Flow-appen. Huvudanvändare kan lägga till sekundäranvändare i sina utrymmen.
    • Sekundäranvändare
      Sekundäranvändare bor i eller använder utrymmena på platsen men äger dem inte. Exempel på sekundäranvändare är huvudanvändarens familjemedlemmar eller hyresgäster som hyr utrymmen. Sekundäranvändare har kontinuerligt tillträde till sina utrymmen. Sekundäranvändare som ges administratörsbehörighet kan lägga till andra sekundäranvändare i sina utrymmen.
    • Besökare
      Besökare är personer som behöver tillfälligt tillträde till utrymmen. Besökare kan till exempel vara tillfälliga servicetekniker, städföretag, vänner och släktingar som ofta besöker huvudanvändarens utrymme. Besökare använder tillfälliga nyckelkoder för att få tillträde till utrymmena.
    • Hanterade användare
      Hanterade användare är personer som behöver tillfälligt tillträde till platsen. Exempel på hanterade användare är tillfälliga underhållstekniker och städpersonal.