Användarflöde

KONE Residential Flow är en avancerad personflödeslösning som ger bostadsägare och boende enkelt tillträde till fastigheten genom att utnyttja mobil- och molntekniker för att koppla samman dörrar, hissar, informationskanaler och snabbtelefon via den lättanvända KONE Flow-appen. Också RFID-nyckeltaggar och förstås vanliga fysiska nycklar kan användas för att öppna dörrarna.

Komma igång (administratör)

Kone residential flow administrator

Komma igång (huvudanvändare)

Kone residential flow main users
    • 1.
      Installera KONE Flow på din smartphone.
    • 2.
      Registrera dig med hjälp av din inbjudan via e-post från byggnadens administratör och introducera dig.
      • i
        Obs! Ta bort åtkomst som du inte använder (användare och snabbtelefon) om du inte bor i lägenheten (hyresvärdar).
    • 3.
      Skapa sekundäranvändare (Användare).
    • 4.
      Ge sekundäranvändare nyckeltaggar vid behov.
      • i
        Obs! Nyckeltaggar måste aktiveras före användning.

Komma igång (sekundäranvändare)

Kone residential flow sub users
    • 1.
      Installera KONE Flow på din smartphone.
    • 2.
      Registrera dig med hjälp av inbjudan via e-post från en huvudanvändare eller sekundäranvändare med administratörsrättigheter och introducera dig.
    • 3.
      Begär en nyckeltagg från huvudanvändaren vid behov.
      Aktivera nyckeltaggen under introduktionen.
    • i
      Obs! Du kan även använda KONE Residential Flow utan mobilappen KONE Flow. Mer information finns i Introducera användare som inte använder KONE Flow.

Använda KONE Residential Flow

Kone residential flow use kone residential flow
      Öppna dörrar med din smartphone.
      Öppna dörrar med din nyckeltagg.
      Anropa hissen med din smartphone.
      Ta emot videosamtal från snabbtelefonen med din smartphone.