Tillämpa en behörighetsgrupp på flera utrymmen eller hanterade användare

Tillämpa en behörighetsgrupp på flera utrymmen

Innan du börjar: Kontrollera att det inte redan finns definierade huvudanvändare för utrymmena. Annars påverkar de nya behörigheterna de nuvarande huvudanvändarnas befintliga behörigheter.
    • 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på fliken Behörighetsgrupper.
    • 3.
      Leta reda på behörighetsgruppen du vill använda och klicka på Använd på utrymmen.
    • 4.
      Markera kryssrutorna vid de utrymmen som behörighetsgruppen ska tillämpas på.
    • 5.
      Klicka på Använd behörighetsgrupp.
      Ett bekräftelsemeddelande visas.

Tillämpa behörighetsgrupp på flera hanterade användare

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på fliken Behörighetsgrupper.
    • 3.
      Leta reda på behörighetsgruppen du vill använda och klicka på Använd på hanterade användare.
    • 4.
      Markera kryssrutorna vid de hanterade användare som behörighetsgruppen ska tillämpas på.
      Klicka på Använd behörighetsgrupp.