Ändra snabbtelefonbehörigheter

Ändra huvudanvändarnas behörigheter till snabbtelefonen

• 1.
    • 2.
      Klicka på Utrymmen.
    • 3.
      Klicka på utrymmet som huvudanvändaren är kopplad till.
    • 4.
      Leta reda på avsnittet Huvudanvändarbehörigheter.
    • 5.
      Leta reda på avsnittet Tillträde och snabbtelefon.
      Alla ingångar med snabbtelefon med bildskärm.
    • 6.
      Redigera behörigheterna till snabbtelefonen med följande alternativ:
      • Alltid – användaren kan ta emot videosamtal och röstsamtal
      • Nej – användaren kan inte ta emot samtal
    • 7.
      Klicka på Spara ändringar.
      • i
        Obs! Endast den valda användarens behörigheter ändras.
      • i
        Obs! Snabbtelefoner som delas från en annan plats visas med en delningsikon bredvid utrustningens namn.

Ändra sekundäranvändarnas snabbtelefonsbehörigheter

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på Utrymmen.
    • 3.
      Klicka på det utrymme som sekundäranvändaren är kopplad till.
    • 4.
      Klicka på Visa efter sekundäranvändarens namn i avsnittet Aktiverade nycklar och tjänster.
    • 5.
      Leta reda på avsnittet Tillträde och snabbtelefon.
      Alla ingångar med snabbtelefon med bildskärm.
    • 6.
      Redigera behörigheterna till snabbtelefonen med följande alternativ:
      • Alltid – användaren kan ta emot videosamtal och röstsamtal
      • Nej – användaren kan inte ta emot samtal
    • 7.
      Klicka på Spara ändringar.
      • i
        Obs! Endast den valda användarens behörigheter ändras.
      • i
        Obs! Snabbtelefoner som delas från en annan plats visas med en delningsikon bredvid utrustningens namn.

Ändra hanterade användares snabbtelefonsbehörigheter

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på Hanterade användare.
    • 3.
      Klicka för att välja en hanterad användare.
    • 4.
      Leta reda på avsnittet Tillträde och snabbtelefon.
      Alla ingångar med snabbtelefon med bildskärm.
    • 5.
      Redigera behörigheterna till snabbtelefonen med följande alternativ:
      • Alltid – användaren kan ta emot videosamtal och röstsamtal
      • Nej – användaren kan inte ta emot samtal
    • 6.
      Klicka på Spara ändringar.
      Endast den valda användarens behörighet ändras.
      • i
        Obs! Endast den valda användarens behörigheter ändras.
      • i
        Obs! Snabbtelefoner som delas från en annan plats visas med en delningsikon bredvid utrustningens namn.