Land och språk
Meny
    KONE Flow Manager för Residential Flow

    Cookies

    Vi använder cookies för att optimera funktionaliteten på webbplatsen och ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Klicka på Acceptera om du godtar detta och accepterar alla cookies. Du kan också läsa vår sekretesspolicy.

    KONE Flow Manager för Residential Flow

    Byta administratör

    Administratören ansvarar för att hantera alla användare och deras åtkomstbehörigheter till en plats.
    KONE skapar och hanterar administratörskontot.

    Kontakta lokal KONE-support om du vill byta administratör för en plats.

    Relaterade ämnen

    Var det här till hjälp?
    Tack för att du tog dig tid att lämna ett utmärkt betyg. Vi värdesätter dig som kund.
    Ge oss förslag på hur vi kan förbättra artikeln
    255 tecken kvar