Hantera utrustningsinställningar

Du kan se en översikt över all installerad platsutrustning och hantera den under Platsinställningar.
    • i
      Obs! Du kan hantera inställningarna för platsutrustning som delas från en annan plats under den plats där utrustningen ursprungligen installerades.

Visa utrustning

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på Platsinställningar.
      All installerad platsutrustning visas i avsnittet Platsutrustning.

Ändra namn på utrustning

• 1.
      Klicka på utrustningen vars namn du vill ändra.
      Utrustningen kan vara en hiss, snabbtelefon eller snabbtelefon med tillträde.
    • 2.
      Klicka på Ändra namn.
    • 3.
      Redigera namnet.
      • i
        Obs! Namnet ändras i KONE Flow-appen för alla användare. Välj ett namn som gör det enkelt att lokalisera utrymmet, till exempel ”Cykelförråd” eller "Garage".
    • 4.
      Klicka på Ändra namn.

Ändra namn på snabbtelefonkontakter

• 1.
      Klicka på utrustningen vars kontaktnamn du vill ändra.
      Utrustningen kan vara en hiss eller en snabbtelefon med tillträde.
    • 2.
      Klicka på Hantera kontakter.
    • 3.
      Klicka på Ändra namn vid kontaktnamnet du vill ändra.
    • 4.
      Redigera namnet.
    • 5.
      Klicka på Ändra namn.

Hantera PIN-koder

Du kan skapa en ny PIN-kod till en snabbtelefon med tillträde eller ändra en befintlig kod.
    • 1.
      Klicka på en snabbtelefon med tillträde.
    • 2.
      Klicka på PIN-kod för tillträde.
    • 3.
      Så här skapar du en ny PIN-kod:
      • A.
        Klicka på Lägg till ny PIN-kod.
      • B.
        Ange en ny PIN-kod.
      • C.
        Ange en beskrivning för egen referens.
      • D.
        Klicka på Spara.
      • i
        Obs! Du kan skapa högst fem PIN-koder per tillträdesläsare.
    • 4.
      Så här redigerar du en befintlig PIN-kod:
      • A.
        Klicka på Redigera vid PIN-koden du vill redigera.
      • B.
        Redigera PIN-koden eller dess beskrivning.
      • C.
        Klicka på Spara.
    • 5.
      Så här inaktiverar och raderar du en befintlig PIN-kod:
      • A.
        Klicka på Inaktivera och radera vid PIN-koden du vill radera.
      • B.
        Klicka på Ja.