Introducera flera huvudanvändare

Du kan introducera flera huvudanvändare för flera utrymmen via ett Excel-kalkylblad.

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på fliken Utrymmen.
    • 3.
      Klicka på Importera huvudanvändare.
    • 4.
      Klicka på Exportera och spara filen lokalt.
      KONE Flow Manager exporterar en Excel-fil med en lista med alla utrymmen utan huvudanvändarinformation.
    • 5.
      Öppna den exporterade Excel-filen.
      • i
        Obs! Stäng inte KONE Flow Manager.
    • 6.
      Fyll i alla kolumner som avser huvudanvändaren.

Excel-filen innehåller följande kolumner:

• Utrymme – förifyllt namn på utrymmet
      • Nummer – förifyllt utrymmesnummer om tillgängligt
      • Block – förifyllt blocknummer om tillgängligt
      • Namn - huvudanvändarens namn (endast efternamn, blir automatiskt det namn som visas i snabbtelefonen)
      • E-postadress – huvudanvändarens e-postadress
      • Landskod - landskoden för huvudanvändarens telefonnummer, inklusive plustecknet (+), till exempel Finland: +358
      • Telefonnummer – huvudanvändarens telefonnummer
    • 7.
      Spara Excel-filen.
    • 8.
      Klicka på Importera i KONE Flow Manager.
    • 9.
      Välj Excel-filen du fyllde i och klicka på Öppna för att importera den.
      KONE Flow Manager kontrollerar den importerade informationen.
      Klicka på OK för att slutföra importen.