Översikt över KONE Residential Flow-platsen

Img_overview
    • 1.
      Användarroller:
      • A) Administratör – lägger till huvudanvändare och hanterade användare med KONE Flow Manager, administrerar KONE Residential Flow (vanligtvis byggnadens fastighetsförvaltare)
      • B) Huvudanvändare – lägger till sekundäranvändare och besökare med KONE Flow, bor i en lägenhet, använder KONE Residential Flow
      • C) Sekundäranvändare – bor i en lägenhet, använder KONE Residential Flow med KONE Flow, nyckeltagg eller telefon med enbart ljudfunktion, kan lägga till sekundäranvändare och besökare om personen har fått administratörsbehörighet av huvudanvändaren
      • D) Besökare – använder KONE Residential Flow med en tillfällig nyckelkod om personen har lagts till i systemet av huvudanvändaren eller sekundäranvändaren med administratörsbehörighet
      • E) Hanterad användare – använder KONE Residential Flow med KONE Flow eller nyckeltagg om personen har lagts till i systemet av administratören
    • 2.
      Snabbtelefon med tillträdesläsare
    • 3.
      Tillträdesläsare
      När en tillträdesläsare har aktiverats med en smartphonenyckel eller nyckeltagg kan den användas för att öppna dörren.
    • 4.
      Smartphonenyckel
      KONE Flow-appen fungerar som en smartphonenyckel för att öppna dörrar.
    • 5.
      Nyckeltagg
      En elektronisk nyckel som har behörighet att öppna dörrar.
    • 6.
      Videosamtal
      När en besökare trycker på ett kontaktnamn på snabbtelefonen rings ett videosamtal till användaren. Kräver att användaren har appen KONE Flow.
    • 7.
      Röstsamtal
      När en besökare trycker på ett kontaktnamn på snabbtelefonen rings ett röstsamtal om användaren inte har appen KONE Flow.
    • 8.
      Utrymme
      Ett utrymme är ett område på en plats, till exempel en lägenhet, takvåning eller bastu eller ett cykelförråd eller annan plats som kräver hantering av tillträde och behörigheter.
    • 9.
      Automatiskt hissanrop
      Hissen kan ta emot användare automatiskt när de öppnar huvuddörren med en smartphonenyckel, nyckeltagg eller nyckelkod, eller ta emot besökare om huvuddörren öppnas åt dem under ett videosamtal.