Skicka inbjudningar via e-post

Skicka inbjudningar via e-post till huvudanvändare

Du kan skicka inbjudningar via e-post till en eller fler huvudanvändare samtidigt.
    • i
      Obs! Ställ in huvudanvändarbehörigheter innan du skickar inbjudningar via e-post, så att rätt behörigheter tillämpas på huvudanvändarna.
    • 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på fliken Utrymmen.
    • 3.
      Klicka på Leverera inbjudan via e-post.
    • 4.
      Så här skickar du inbjudan via e-post:
      • A.
        Öppna avsnittet Via e-post.
      • B.
        Redigera innehållet i e-postmeddelandet efter behov.
      • C.
        Välj de utrymmen som ska ta emot inbjudan.
      • D.
        Klicka på Skicka e-post för att skicka inbjudningar via e-post.
        Ett bekräftelsemeddelande visas.

Skicka inbjudningar via e-post till hanterade användare

Du kan skicka inbjudningar via e-post till en eller fler hanterade användare samtidigt.
    • i
      Obs! Ställ in behörigheter för hanterade användare innan du skickar inbjudningar via e-post, så att rätt behörigheter tillämpas på de hanterade användarna.
    • 1.
      Klicka för att välja fliken Hanterade användare.
    • 2.
      Klicka för att välja den besökare du vill skicka inbjudan via e-post till.
    • 3.
      Klicka på Leverera inbjudan via e-post.
    • 4.
      Öppna avsnittet Via e-post.
    • 5.
      Redigera innehållet i e-postmeddelandet vid behov.
    • 6.
      Välj de hanterade användare som ska ta emot inbjudan via e-post.
    • 7.
      Klicka på Skicka e-post för att skicka inbjudningar via e-post.
      Ett bekräftelsemeddelande visas.

Relaterade ämnen