Hantera hanterade användare

Lägg till hanterade användare

• 1.
    • 2.
      Klicka på Hanterade användare.
    • 3.
      Klicka på Lägg till ny hanterad användare.
    • 4.
      Ange den nya användarens namn, e-postadress och telefonnummer.
      Du kan lägga till kommentarer för egen referens i avsnittet Kommentarer. Du kan också lägga till ett profilnamn som du kan använda för att filtrera användargrupper.
    • 5.
      Klicka på Spara och fortsätt.
    • 6.
      Ange besökarens behörigheter i avsnittet Behörigheter.
    • 7.
      Klicka på Leverera inbjudan via e-post.
      Systemet skickar en inbjudan via e-post till användaren.
      Mer information om inbjudningar via e-post finns i Leverera inbjudan via e-post.

Ta bort hanterade användare

• 1.
      Logga in på KONE Flow Manager.
    • 2.
      Klicka på Hanterade användare.
    • 3.
      Klicka på den användare du vill radera.
    • 4.
      Klicka på Radera användare.
      Ett bekräftelsemeddelande visas.
    • 5.
      Klicka på Ja.
      Ett bekräftelsemeddelande visas.

Ändra behörigheter och tjänster för hanterade användare

Mer information om hur du hanterar aktiverade nycklar och tjänster finns i Aktivera och radera smartphonenycklar och nyckeltaggar och Aktivera och radera snabbtelefontjänster.

Mer information om hur du hanterar behörigheter finns i Ändra tillträdesbehörigheter, Ändra hissbehörigheter och Ändra snabbtelefonbehörigheter.