Land och språk
Meny
    KONE Information 300

    Cookies

    Vi använder cookies för att optimera funktionaliteten på webbplatsen och ge dig bästa möjliga upplevelse när du besöker vår webbplats. Klicka på Acceptera om du godtar detta och accepterar alla cookies. Du kan också läsa vår sekretesspolicy.

    KONE Information 300

    Översikt över KONE Information 300

    Hero_Kone information 300 overview
    • 1.
      KONE MediaScreen
      Fristående komponent för att spela upp och visa innehåll i hisskorgen.
    • 2.
      KONE MediaPlayer
      Spelar upp innehåll på en skärm.
    • 3.
      Skärm
      Visar innehåll från KONE MediaPlayer.
    • 4.
      Administratör
      Definierar innehåll för skärmar.
    • 5.
      KONE Content Manager
      Programvara som används av administratören för att definiera innehåll.
    • 6.
      Bildskärmsgrupp
      Grupp med skärmar som visar samma innehåll.
    • 7.
      App
      Visar anpassningsbart innehåll på skärmar via bildskärmsgrupper. En bildskärmsgrupp kan ta emot innehåll från flera appar.
    Var det här till hjälp?
    Tack för att du tog dig tid att lämna ett utmärkt betyg. Vi värdesätter dig som kund.
    Ge oss förslag på hur vi kan förbättra artikeln
    255 tecken kvar