Lägga till Traffic

Appen Traffic visar trafiksituationen i ett område som du väljer.

Börja med att välja en bildskärmsgrupp och aktivera appen. Mer information finns i KONE Content Manager och Aktivera appar.

• 1.
      Ange ett namn på trafikplatsen i fältet Title.
      Växlingsknappen Show Title in App styr om namnet visas på skärmen. Genom att klicka på den kan du välja namnets layout, färg och placering.
    • 2.
      Välj bildskärmslayout på rullgardinsmenyn för Map Layout Options enligt följande:
      • Full Window
        Visar en inzoomningsbar plats.
      • Top Left / Top Right / Full Window
        Lägger till ett utklipp för en annan plats i det övre vänstra eller högra hörnet på kartan.
      • Bottom Left / Bottom Right / Full Window
        Lägger till ett utklipp för en annan plats i det nedre vänstra eller högra hörnet på kartan.
      • Right Half / Left Half
        Delar upp skärmen i två avsnitt så att du kan ställa in två olika platser.
      • Four Windows
        Delar upp skärmen i fyra avsnitt så att du kan se olika platser i varje avsnitt.
    • 3.
      Välj din plats:
      • Om du vill använda din nuvarande plats klickar du på current location.
      • Välj en plats genom att skriva ett ortsnamn i fältet Enter a Location.

Följ anvisningarna på skärmen. Zooma in eller ut med knapparna +/-.

Välj platsmarkörer som ska visas på kartan:
      • sjukhus
      • polisstationer
      • brandstationer
      • skolor
      Klicka på Save.