Lägga till Facebook-sida

Om du vill visa Facebook-innehåll på dina skärmar måste du skapa en ny Facebook-sida för företag eller använda en befintlig sida. Endast innehåll från Facebook-sidan du lägger till visas på skärmarna.

Mer information om Facebook-sidor finns på: https://www.facebook.com/

• i
      Obs! Under installationen måste administratören av Facebook-sidan logga in med Media Content Dashboard.
    Facebook-appen hämtar inlägg från Facebook-sidan till ditt flöde.

Facebook-flödet visar upp till de 50 senaste Facebook-inläggen. Appen hämtar inlägg var femte till tionde minut. Endast offentliga inlägg visas i flödet. Inlägg från privata profiler visas inte i flödet.

Följande innehåll stöds inte:

• Facebook-incheckningar
    • länkar till nyhetsartiklar, blogginlägg och andra externa webbplatser
    • recensioner
    • videor
    • uppladdade fotoalbum
    • förekomster av din hashtagg på Facebook

Börja med att välja en bildskärmsgrupp och aktivera appen. Mer information finns i KONE Content Manager och Aktivera appar.

Klicka på Add Facebook Page.
      Följ anvisningarna på skärmen.
      Appen börjar hämta inlägg som läggs till på Facebook-sidan.