Lägga till och hantera News 2.0

Appen News 2.0 visar nyheter från populära nyhetskällor och branschwebbplatser eller från dina egna RSS-flöden.

Du kan använda flöden från valfri källa, men notera att vissa innehållsutgivare tillämpar användningsvillkor som du måste godkänna. Börja med att välja en bildskärmsgrupp och aktivera appen.

Mer information finns i KONE Content Manager och Aktivera appar.

Lägga till ett flöde från flödesbiblioteket

• 1.
      Klicka på Popular Feeds.
    • 2.
      Klicka på plusikonen bredvid det flöde du vill lägga till på skärmen.

Lägga till ett anpassat flöde

• 1.
      Klicka på Add a Feed.
    • 2.
      Ange webbadressen till RSS-flödet i fältet URL.
    • 3.
      Klicka på Test Feed för att kontrollera att du har angett ett giltigt flöde.
    • 4.
      Ange en beskrivning av flödet i fältet Title Description.
    • 5.
      Ändra visningsalternativen med kryssrutor:
      • Kryssrutan Show Feed Title styr om titeln visas på skärmen.
      • Kryssrutan Show Article Date styr om artikeldatumet visas på skärmen.
      • Kryssrutan Show Only Feed Posts from Last Day styr hur många dagar nyhetsartiklarna ska behållas i rotation.
      • Alternativknapparna Show Full Story Link styr om det ska visas en webbadress- eller QR-kodlänk till den fullständiga nyhetsartikeln.
    • 6.
      Välj en layout för flödet.
      Du kan använda ett standardtema eller skapa ett eget tema genom att klicka på plusikonen under Custom Themes.