Hantera Facebook, Instagram och Twitter

Börja med att lägga till en Facebook-sida eller ett Instagram- eller Twitter-flöde.
    • i
      Obs! Om det inte finns några nya inlägg under de senaste sju dagarna visas ingenting på skärmen.

Hantera inlägg

• 1.
      Klicka på Manage Posts för att se dina inlägg.
      Kolumnen Live Posts visar alla inlägg i ditt flöde.
    • 2.
      Du kan märka ett inlägg som favorit genom att klicka på hjärtikonen.
    • 3.
      Radera ett inlägg genom att klicka på papperskorgsikonen.
    • 4.
      Du kan visa inlägget på den ursprungliga webbplatsen genom att klicka på ikonen med tre punkter.
      Denna funktion är endast tillgänglig för Instagram- och Twitter-apparna.

Spärra användare

• 1.
      Klicka på Manage Posts för att se dina inlägg.
      Kolumnen Live Posts visar alla inlägg i ditt flöde.
    • 2.
      Klicka på ikonen med tre punkter -> Ban User.
      Du kan endast spärra användare för Instagram- och Twitter-apparna.
      Inläggen från spärrade användare visas inte på skärmarna.

Återaktivera användare

• 1.
      Klicka på Banned users på sidan där du hanterar dina inlägg.
      Länken visas endast om du har spärrat minst en användare.
      Det visas en lista med alla spärrade användare i alla sociala nätverk och länkar till deras profiler.
    • 2.
      Klicka på Unban för att ta bort en användare från spärrlistan.

Godkänn inlägg innan de visas

Du kan styra vilket innehåll som visas med hjälp av filter för förhandsgodkännande och svordomar.
    • 1.
      Klicka på Settings.
    • 2.
      Slå på Pre-Approval.
      Inläggen i ditt flöde visas i kolumnen Needs Approval innan de visas på skärmarna.
      Godkänn ett inlägg och visa det på skärmarna genom att klicka på bockmarkeringen vid inlägget.
    • 3.
      Godkänn ett inlägg och visa det på skärmarna genom att klicka på bockmarkeringen vid inlägget.
      Mer information om hur du filtrerar innehåll finns i Filtrera inlägg på sociala medier.

Anpassa Facebook-innehåll

• 1.
      Klicka på Settings.
    • 2.
      I avsnittet Image Formatting kan du
      • ange bildformatet i ett inlägg till Contain eller Cover
      • visa eller dölja ikonen för sociala nätverk
      • aktivera eller inaktivera skärmen Call to Action.
    • 3.
      Använd avsnittet Layout Customization för att ställa in hur dina bilder ska visas på skärmen:
      • bildstorlek
      • medielayout och översikt över dina bilder
      • bildvisningshastighet
    • 4.
      Använd skärmen Call to Action för att
      • ange ett anpassat meddelande för skärmen
      • ladda upp en egen logotypbild.
    • 5.
      Använd Style Your Wall för att redigera eller radera ett anpassat tema:
      • Håll markören över ett anpassat tema som du har skapat tidigare och klicka på Edit eller Delete.
      • Om du inte har några anpassade teman kan du redigera ett befintligt standardtema genom att hålla markören över det och klicka på Edit theme.