KONE Content Manager

KONE Content Manager består av följande komponenter:
    • Displays
      Enheter för streamat innehåll som kopplas till olika bildskärmar i lobbyn (KONE MediaPlayer) eller hisskorgen (KONE MediaScreen).
    • Display groups
      Varje bildskärmsgrupp är programmerad för att visa innehåll på den/de bildskärmar som är anslutna till gruppen. Alla bildskärmar i en bildskärmsgrupp visar samma innehåll.
    • Apps
      Innehållet är ordnat i appar för olika typer av innehåll. Välj en bildskärmsgrupp för att aktivera en app för den gruppen.

Mer information om begreppen och webbplatsarkitekturen finns i Översikt över KONE Information 300-platsen.

Välja och hantera bildskärmsgrupper

• 1
      Välj en grupp genom att klicka på Display Groups -> <bildskärmsgruppens namn>.
      Inställningssidan med aktiverade appar i den valda bildskärmsgruppen visas.
    • 2
      Visa och lägg till innehåll i bildskärmsgruppen.

Välja och hantera appar

Börja med att välja en bildskärmsgrupp.
    • 1
      Klicka för att välja en app som är aktiverad för tillfället.
      Sidan med inställningar och innehållsbibliotek för den valda appen visas.
    • 2
      Klicka på Apps -> More Apps för att visa andra tillgängliga appar.
      Klicka på en app för att hantera dess inställningar och innehåll.
      • i
        Obs! Du ser bara appar som är aktiverade med din nuvarande licensnivå. Kontakta KONE om du vill uppgradera din licens.

Hantera appinnehåll

Börja med att välja en bildskärmsgrupp och en app.
    • 1
      Ställ in innehåll för appen med hjälp av sidan för inställningar och innehållsbibliotek för den valda appen.
      • a)
        Distribuera appen till den/de bildskärmsgrupper du har valt.
      • b)
        Klicka på Display Groups.
      • c)
        Klicka på plusikonerna för att distribuera appen till en bildskärmsgrupp.

Hantera mitt konto

På sidan My Account visas alla Dashboard-administratörer. Där kan du ändra ditt lösenord och andra inställningar.
      Klicka på din avatar -> My account.
      Ändra ditt lösenord eller andra inställningar vid behov.

Relaterade ämnen