KONE MediaPlayer-skärmen är tom eller skärmsläckaren är på

Skick

Skärmen som är ansluten till KONE MediaPlayer är tom, släckt eller visar en skärmsläckare.

Orsak

Skärmen har stängts av automatiskt eller skärmens energisparläge eller skärmsläckare är på.

Åtgärd

Stäng av viloläge, skärmsläckare och alla liknande energisparlägen på skärmen.
    Mer information om hur du stänger av viloläge och liknande lägen finns i anvisningarna på skärmen.