Lägga till Twitter-flöde

Twitter-appen visar ett liveflöde med tweet från ett Twitter-konto, en Twitter-hashtagg eller båda. Twitter-appen använder hashtaggar och användarkonton för att hämta inlägg till ditt flöde. Om du till exempel lägger till hashtaggen #kone visas alla tweet som innehåller den hashtaggen i ditt flöde. Nya inlägg visas i princip direkt. Endast offentliga inlägg visas i flödet. Inlägg från privata profiler visas inte i flödet.

Twitter-flödet visar upp till de 50 senaste tweeten. Twitter-appen hämtar endast inlägg från de senaste sju dagarna och tar bort tidigare inlägg.

Börja med att välja en bildskärmsgrupp och aktivera appen. Mer information finns i KONE Content Manager och Aktivera appar.

• 1.
      Ange användarnamnet för Twitter-kontot i fältet Add Accounts.
      Klicka på Add.
      Ange en hashtagg i fältet Add Hashtags.
      Klicka på Add.