Lägga till och hantera Weather

Appen Weather visar aktuella väderförhållanden på din plats och en fyradagarsprognos.

Börja med att välja en bildskärmsgrupp och aktivera appen. Mer information finns i KONE Content Manager och Aktivera appar.

• 1.
      Ange en ort eller ett postnummer i fältet Enter a city or zip code.
    • 2.
      Välj önskad plats på rullgardinsmenyn.
    • 3.
      Ange namnet på platsen i fältet City Title.
    • 4.
      Välj att visa temperaturen i Fahrenheit eller Celsius.
    • 5.
      Använd växlingsknappen för att aktivera eller inaktivera bakgrundsfärgen så att den matchar vädret.
    • 6.
      Klicka på Save.
    • 7.
      Välj en bildskärmsgrupp där väderplatsen ska visas.
    • 8.
      Klicka på Save Changes.
      Vädret visas på alla aktuella skärmar.
    • 9.
      Om du vill se väderplatser för en viss bildskärmsgrupp väljer du gruppen på rullgardinsmenyn Library.
    • 10.
      Om du vill se eller redigera bildskärmsgrupperna där en väderplats visas klickar du på Display Groups.