Hantera Frame Layout

Appen Frame Layout bildar en ram runt det övriga appinnehållet som ständigt är synlig. Använd Frame Layout för att försäkra dig om att viktig information visas utan uppehåll.
    Du kan redigera Frame Layout på följande sätt:

• Aktivera eller inaktivera ramen upptill, nedtill och till vänster på skärmen
    • Välj innehåll i den vänstra ramen (banner) bland följande:
      • text
      • väder och tid
      • lista över boende
      • bild
    • Anpassa väder- och tidsinformationen i innehållet i den övre ramen (informationsremsa)
    • Anpassa kontaktinformationen i innehållet i den nedre ramen (informationsremsa)

Börja med att välja en bildskärmsgrupp. Mer information finns i KONE Content Manager.

• 1
      Klicka på Frame Layout.
      Inställningssidan för Frame Layout visas.
    • 2
      Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in ramens innehåll och layout.