Styra hissen

• Kontrollera att din mobila enhet är ansluten till internet och att funktionen Hissanrop är aktiverad. Du kan testa internetanslutningen genom att öppna en webbplats i webbläsaren på din mobila enhet. Du måste befinna dig nära hissen och ha aktiverat platstjänster på din mobiltelefon för att kunna anropa en hiss. Tänk på att hissanropet kanske inte fungerar på grund av förseningar eller andra anslutningsproblem. Mer information finns i Anropa hiss till fördefinierat våningsplan.

Kontakta fastighetsförvaltaren om problemet kvarstår.